Camp Discovery (Farsi) | The Ismaili Canada
Main image

Camp Discovery (Farsi)

*Deadline extended to Tuesday June 15th*

2021 Theme: Muslims Around The World 

 

برادران وخوهران پدران ومادران عزیز یاعلی مدد اجازه دهید تا شمارا درثمر کمپ 2021 خوش امدید بگویم  

جماعت عزیز ایاشما اروزو دارید که فرزندان شما درپروگرام ثمرکمپ شرکت نماید  

درین قسمت توجه شما والیدین را میخواهیم 

 

به اطلاع شما جماعت عقیده مند برسانم که خوش بختانه جوانان واطفال های نازنین ازنقاط مختلف کانادا درین پروگرام عالی تشویقی تربیتی اموزشی می توانند شرکت نمایند وازین برنامه استفاده خوبی خواهند نمود 

 

دوستان عزیز باید خاطر نشان ساخت که درین پروگرام روی موضوعات تعلیمی تفريحی رشدفکری و دهنی تلاش صادقانه صورت خواهد گرفت 

 

Camp Discovery is for youth in grades 1-3 during the 2020-2021 school year.

 

Details:  

July 12-16, 2021 – 2.5hrs/Day 

  • Camp A – 8am PST / 9am MST / 11am EST 

  • Camp B – 12pm PST / 1pm MST / 3pm EST 

Cost: $20

 

ENGLISH HERE

برای شرکت کننده گان

کمپ Discovery  

درین کمپ معلومات همه جانبه درباره فریقه های مختلیف جهانی اسلام دردونیای امروزی معلومات خیلی دقیق مطرح بحث قرار خواهند گرفت 

 

اهمیت این پروگرام شناخت خوب دقیق وهمه جانبه ازیگ دیگر اشنای وتبادل تجاروب ازهمدیگر تحکيم روابط حسنه بایگدیگر وبخصوص بوحود امدن وحدت نظر این پروگرام برای نونهالان مان جوانان واطفال مان تعلیم میدهد ومی اموزاند که  

 

ازکجا آمده‌اند بکجا خواهند رفت کی هستد وچه خواهند شد مذهب وراه طریقه شان چیست متعلق به کدام کشورو کدام زبان هستند  

این برنامه برای فرزندان مان هویت مذهبی و اجتماعی اشرا می شناساند تا به هویت شان افتخار کنند 

 

این پروگرام جوانان مانرا تشویق می کند تا انسانهای مبتکر خلاق وهدف مند درزنده گی شان تربیه شوند ودرک دوروست ازاهمیت ورزش منظم وزنده گی سالم داشته باشنند 

 

اين پروگرام به جوانان مهارت های پیرامون مقاومت عزت نفس را ازطریق فعالیت های زهنی واگای های دینی ودونیوی تقویت می بخشند باید گفت که ازطریق تشویق به همدیگر همکاری باهم دیگر اعتماد باهمدیگر می توان بامشکلات مقابله کرد 

 

اجناس مورید نیاز 

کامپیوتر ویپکام 

برای مشاوران

فراموش نباید کرد که بخاطر موفقیت این پروگرام ما بدونبال رهبران خردمند باتجربه وخدمت گزار هستیم تا ازمشوره های انان ازرهنمای های انان جوانان مان بهره مند شوند مشاورین ورهنمایان خلاق مبتکر مهره بان دلسوز وسازنده جهت رشد زهنوفهم شاگردان  

ازخرد دانش وتوانای شان استفاده نمایند مشاورین افتخار آنروزی را خواهد داشت که جوانان واطفال های مانرا چنان تربیه نمایند که افتخار خود جامعه خود خانواده مذهب خود باشند  

چه خوب خواهد بود که ازطریق رهنمای ها وفعالیت های زهنی ورشد مهارت ها هریکی ازجوانان مان انعتاف پزیری عزت نفس ازخودگزری همدیگر پزیری جز وظایف انسانی خویش بدانند 

 

چه زیباست که در اثرتلاش کوشش ورهنمای های مشاورین جوانان مان همدیلی همدیگر پزیری وحدت نظر را دروجودشات زنده نگهداشته روحیه همدردی روحیه همکاری اعتماد به نفس وحسن نظر نیک درمقابیل یگدیگر جزوطایف انسانی شان بدانند درحقیقت جوانان مان خدمت کاران نیک اندیش تربیه شوند 

 

اجناس مورید نیاز 

کامپیوتر ویپکام 

انترنت وزوم 

 

Time commitment: 

Full time – supporting both camp A and B: 8hrs / day and 4-8 hrs of training and post evaluation 

Part time – supporting camp A or B: 4 hrs/ day and 4-8 hrs of training and post evaluation 

 

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید 

 

 باید حداقل 16 سال سن داشته باشید تا بتوانید در موقعیت مشاور شرکت کنید. * 

برای اطلا عات بشتر لطفا با این ایمیل درتماس شوید 

The Ismaili

Contact Us

His Highness Prince Aga Khan Shia Imami Ismaili Council for Canada

49 Wynford Drive Toronto, Ontario M3C 1K1 CANADA

Tel: +1-416-646-6965

Stay Connected

Subscribe to the Al-Akhbar newsletter today. Join over 40,000 people who receive weekly local, national and international news.

Sign-Up

Download the iiCanada App

Download on the App Store Download on the Google Play