Camp Mosaic (Farsi) | The Ismaili Canada
Main image

Camp Mosaic (Farsi)

*Deadline extended to Tuesday June 15th*

2021 Theme: Connection

 

برادران وخوهران پدران ومادران عزیز یاعلی مدد اجازه دهید تا شمارا درثمر کمپ 2021 خوش امدید بگویم  

جماعت عزیز ایاشما اروزو دارید که فرزندان شما درپروگرام ثمرکمپ شرکت نماید  

درین قسمت توجه شما والیدین را میخواهیم 

 

به اطلاع شما جماعت عقیده مند برسانم که خوش بختانه جوانان واطفال های نازنین ازنقاط مختلف کانادا درین پروگرام عالی تشویقی تربیتی اموزشی می توانند شرکت نمایند وازین برنامه استفاده خوبی خواهند نمود 

 

دوستان عزیز باید خاطر نشان ساخت که درین پروگرام روی موضوعات تعلیمی تفريحی رشدفکری و دهنی تلاش صادقانه صورت خواهد گرفت

 

Camp Discovery is for youth in grades 4-6 during the 2020-2021 school year 

 

Details:  

July 19-23, 2021 – 2.5hrs/Day 

Camp A – 8am PST / 9am MST / 11am EST 

Camp B – 12pm PST / 1pm MST / 3pm EST 

Cost: $20 

 

ENGLISH HERE

برای شرکت کننده گان

درین برنامه برای شرکت کننده گان می فهماند که چطور روابط خوب وحسنه برقرار گردد تحمل وهمدیگر پزیری بوجود اید  

تفکر ودیدگاهی مشترک بمیان اید طرح ها وکار هایی بهتری خلق گردد 

 

چطور متوان توازون بین دین و دونیا برقرار گردد چطور می توان کارهای دین ودونیارا موفقانه پیش بورد شرکت کننده گان چطور شخصیت وهویت شانرا حفظ نموده عنعنات کلچر کالتور خودرا حفظ نموده ازمیراث های فرهنگی حفاظت نموده درراه توسعه ان کوشید 

 

هر اشتراک کننده دارای شخصیت عالی بوده خلاقیت داشته وتوان مندی ارایه سخنوری را داشته باشند هرشرکت کننده عزت نفس اعتماد به نفس تفکر عالی انتقادی و انتقاد پزیری ومهارت های رهبری را داشته باشند وچنین روحیه را بین جوانان‌ بوجود بیاورند 

 

خیلی خوب خواهد بود که انسان ازخود شخصیت شخصیت قابل احترام بسازد وشخصیت قابل پزیرش برای دیگران  

این چونین افراد شرایط را برای سهم گیری دیگران مساعید می سازند توانای جهت بهدف رسیدن را میداشته باشند واهداف خوبی را درزنده گی تعین نموده به اهداف دورونزدیگ خودرا موفقانه می رسند ودیگرانرا می رسانتد 

 

روحیه برادری همدیلی را بین خود ودیگر جوامع اسلامی وانسانی برقرار سازید 

 

اجناس مورید نیاز 

کامپیوتر ویپکام 

برای مشاوران

این پروگرام به مشاوران ورهبران خردمند پورشور خدمت گار وبا تجربه صرورت دارد تا توان مندی دانش شانرا جهت رهنمای جوانان بخرج دهند وعنوان رهنما درحهت رهبری وشکل گیری زهن وفکر جوانان تلاش صادقانه نموده بخاطر بلند بردن رشد فکری انها کوشا باشند درطول مدت این پروگران تعیرات مثبت درزنده گی مادی ومعنوی جوانان مان بوجود خواهند امد وجوانانرا دریگ زنده گی متعادل درچهارچوب اخلاق وارزش های اسلامی تشویق خواهتد نمود واز ثمره زنده‌گی متعادل زهن وروحو روان جوانانرا روشن خواهند ساخت 

 

جوانان مسولیت خواهند داشت تا احساس مسولیت درقبال حفظ هویت شخصی ودینی شان ودرک دوروست ازایمان وعقیده وحفظ میراث های فرهنگی داشته باشند 

 

اساس فعالیت هاتقویت دهن وفکر درقبال حس همدیگری وحفظ هویت برای هر شرکت کننده صورت بگیرد تشویق به خلاق بودن وخلاقیت هرفرد وبیانی رسای هرجوان درنظر گرفته خواهدشد 

 

جوانان بعزت نفس اعتماد به نفس تفکرانتقادی وانتقاد پزیری ترعیب وتشویق شوند مهارتهای رهبری بودن را فراه گیرند وافزایش دهند 

 

زمینه رشد شخصی را تشویق نمایند وفرست خوبی برای شرکت کننده گان محیا سازند تا اهداف پلان واروزو های شانرا ابراز بدارند  

 

اجناس مورید نیاز 

کامپیوتر ویپکام 

انترنت وزوم

 

Time commitment: 

Full time – supporting both camp A and B: 8hrs / day and 4-8 hrs of training and post evaluation 

Part time – supporting camp A or B: 4 hrs/ day and 4-8 hrs of training and post evaluation

 

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید  

 

باید حداقل 16 سال سن داشته باشید تا بتوانید در موقعیت مشاور شرکت کنید. * 

برای اطلا عات بشتر لطفا با این ایمیل درتماس شوید 

The Ismaili

Contact Us

His Highness Prince Aga Khan Shia Imami Ismaili Council for Canada

49 Wynford Drive Toronto, Ontario M3C 1K1 CANADA

Tel: +1-416-646-6965

Stay Connected

Subscribe to the Al-Akhbar newsletter today. Join over 40,000 people who receive weekly local, national and international news.

Sign-Up

Download the iiCanada App

Download on the App Store Download on the Google Play